Onafhankelijke digitale krant voor Zuid-West-Vlaanderen

Zoeken

Uw reclame op deze site
voor slechts 0,70 per dag
Alle info: klik hier

Welkom

Gratis plaatsen wij uw foto('s) op deze site met de daarbijhorende tekst,voor verenigingen, sportclubs, diverse bijeenkomsten, familie gebeurtenissen, optredens, stads activiteiten enz...

Iedereen kan ook zelf één of meerdere foto's in hoge resolutie met een daarbij horende tekst van zijn of haar vereniging sportclub enz... zoals hierboven vermeld opsturen naar : zuid.west.vlaamsemedia@gmail.com.

Contact Redactie & Verantwoordelijke uitgever: Bernard Decock
E-mail: zuid.west.vlaamsemedia@gmail.com
Gsm: 0495 25 45 47

LEERLINGEN RHIZO LYCEUM OLV VLAANDEREN WINNEN MICROSOFT-HACKATHON

Van 22 tot 24 september vond in het Gentse ICC de hackathon Hack for Health plaats, rond het thema ouderenzorg. Multidisciplinaire teams (zorgspecialisten, programmeurs, businessmensen…) moesten ICT-oplossingen ontwikkelen die het dagelijkse leven van ouderen moeten verbeteren. Op uitnodiging van Microsoft Innovation Center Vlaanderen vaardigde School 21.0 (een onderwijsinnovatieproject van Scholengroep RHIZO) een uitgebreide delegatie af, die bestond uit leerlingen, studenten en enkele leerkrachten.
Op de eerste dag werd er gebrainstormd over mogelijke uitdagingen. Aan die activiteit namen zowel studenten geriatrie van RHIZO School voor verpleegkunde als zesdejaars met een sterk wiskundig profiel van RHIZO Lyceum OLV Vlaanderen deel.
Op woensdag en donderdag was het dan tijd voor de echte hackathon. Er werden groepjes gevormd, en elk team moest in dertig uren tijd, met de hulp van enkele coaches uit diverse sectoren, een ICT-toepassing ontwikkelen, een businessplan opstellen en zijn idee voorstellen aan een jury van professionelen uit de sector en durfkapitalisten.
Maurits Descamps, Nathalie Saikali, Benjamin Vermunicht en leerkracht Joos Van Cauwenberghe ontwierpen YO Tickets, een sociaal platform dat mensen van alle leeftijden moet samenbrengen op culturele evenementen. Op de brainstormsessie kregen zij input van verpleegkunde studenten Louis Voet en Jana Vanhoutte. Met een warm, origineel en goed uitgewerkt plan – er is al concrete interesse van enkele Gentse cultuurhuizen – en een sterke pitch wist het team de jury te overtuigen. Als enige leerlingenploeg versloeg YO Tickets drie andere (en meer ervaren) teams. Hun prijs kregen de leerlingen uit handen van Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Jo Vandeurzen.
Op dinsdag 29 september om 16.00 uur blikken alle RHIZO-deelnemers aan Hack for Health terug op hun hackathonavontuur tijdens een bijeenkomst op het Lyceum OLV Vlaanderen (Beverlaai 75, 8500 Kortrijk). Uiteraard zullen de leerlingen van YO Tickets hun winnende toepassing voorstellen en hun toekomstplannen voor het project toelichten, en zijn ze bereid om vragen te beantwoorden. U bent van harte welkom op deze bijeenkomst! 

Door Gregoir

» Klik hier voor de foto's

Geplaatst op 06.10.2015

Voorrondes ‘Westtalent’ in Kortrijk, Leffinge, Diksmuide en Brugge

Op 3, 10, 17 en 24 oktober vindt telkens één van de voorrondes van ‘Westtalent’ plaats :
Tijdens deze voorrondes brengen telkens zes bands hun muziek live.
De 24 bands en muzikanten die zullen deelnemen aan de voorrondes zijn:
- EraserHead, Black Tolex, J. Keens, Momma Said So, Clear Season en Uncle Wellington’s Wives spelen op zaterdag 3 oktober in De Kreun in Kortrijk.
- MOTSUS, Nemo, Seagulls, Easy Reds, Lethal Injury en EDGAR geven het beste van zichzelf op zaterdag 10 oktober in De Zwerver in Leffinge.
- Op zaterdag 17 oktober is het de beurt aan KarmaComa, Fitzgerald, Pjay, micron, All We Expected en Simple Pigeons in 4AD in Diksmuide.
- De laatste voorronde vindt plaats op zaterdag 24 oktober in het Cactus Muziekcentrum in Brugge, daar treden Signs Of Algorithm, dirk., Mickey Doyle, Cleo, Graceland en Brent Beukelaer op.
‘Westtalent’
‘Westtalent’ is een muziekwedstrijd die open staat voor alle muziekgenres en alle leeftijden.
Doel van de wedstrijd is beloftevolle bands en muzikanten een springplank bieden om zich professioneel te ontplooien. Zo kan de winnende band of muzikant op een vervolgtraject met professionele begeleiding en optredens rekenen. De drie besten krijgen ook een geldprijs van 1.500 euro, 1.000 euro of 500 euro.
West-Vlaamse bands of muzikanten konden zich inschrijven tot en met 15 juni 2015. In totaal schreven 161 bands en muzikanten zich in voor de provinciale muziekwedstrijd.
Uit de vier voorrondes stromen maximum acht geselecteerden door naar de finale op zaterdag 7 november 2015 in Het Entrepot in Brugge.
De jury bestaat uit Kirsten Lemaire (StuBru), Bert Moerman (Boomtown), Wouter Vanmeenen (Leffingeleuren) en Bram Vermeersch (Melkrock, RifRaf).
Niet zomaar een muziekwedstrijd
Winnende bands uit de vorige edities van ‘Westtalent’ zijn onder andere: The Glücks, SX, Steak Number Eight, Balthazar en MAZE.
De 24 geselecteerden van Westtalent 2015 zijn bekend! Van de 161 inschrijvingen werden volgende bands geselecteerd door de jury: KarmaComa, Fitzgerald, Pjay, micron, All We Expected, Simple Pigeons, Signs Of Algorithm, dirk., Mickey Doyle, Cleo, Graceland, Brent Beukelaer, EraserHead, Black Tolex, J. Keens, Momma Said So, Clear Season, Uncle Wellington's Wives, MOTSUS, Nemo, Seagull Sil, Easyreds, Lethal Injury, EDGAR.

Doel: een finaleplaats bemachtigen in Het Entrepot op 7 november, prijzen in de wacht slepen gevolgd door eeuwige roem en bekendheid.

De juryleden zijn:
Kirsten Lemaire (StuBru)
Bert Moerman (Boomtown)
Wouter Vanmeenen (Leffingeleuren)
Bram Vermeersch (Melkrock, RifRaf)
Kom gratis kijken en luisteren naar de geselecteerde bands tijdens de voorrondes:
zaterdag 3 oktober om 19u30 in De Kreun in Kortrijk
- zaterdag 10 oktober om 19u30 in De Zwerver in Leffinge
- zaterdag 17 oktober om 19u30 in 4AD in Diksmuide
- zaterdag 24 oktober om 19u30 in Cactus Muziekcentrum in Brugge

Geplaatst op 06.10.2015

Koop jouw UiTPAS Zuidwest

In Zuid-West-Vlaanderen is het onmogelijk je te vervelen in je vrije tijd. Zowat in alle steden en gemeenten van de regio kan je met de hele familie terecht voor concerten, theater, sportbeleving, film, workshops en nog veel meer. Met UiTPAS zuidwest kan je nu nog meer van dit eindeloze aanbod genieten. Telkens je aan een UiTPAS activiteit deelneemt, kan je punten sparen en deze inruilen voor extra voordelen.
De UiTPAS is een vrijetijdspas waarmee iedereen die in Zuid-West-Vlaanderen wil genieten van vrije tijd zoals cultuur, sport en jeugdactiviteiten, punten kan sparen en inruilen voor leuke voordelen.
Voor wie is de UiTPAS?
UiTPAS zuidwest staat op naam en is levenslang geldig. Ieder lid van jouw gezin kan dus een UiTPAS zuidwest hebben. De vrijetijdspas is er al voor kinderen vanaf 3 jaar. Je kan met UiTPAS zuidwest terecht in de volgende gemeenten: Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kuurne, Menen, Waregem, Wervik, Wevelgem, Zwevegem.
Hoeveel kost de UiTPAS?
Ga met je identiteitskaart langs bij één van de verkooppunten in je gemeente en koop een UiTPAS voor 3 euro.
Heb je een beperkt inkomen?
Mensen met een beperkt inkomen die over een Vrije Tijdspas in Menen beschikken, kunnen de UiTPAS voor 1 euro aanschaffen. Anderen kunnen op vertoon van een attest van de mutualiteit de UiTPAS ook aan deze prijs verkrijgen. Je kan zo genieten van een korting bij deelname aan UiTPAS activiteiten.
Waar en wanneer?
Vanaf 1 oktobber 2015 kun je een UiTPAS zuidwest kopen. Ga met je identiteitskaart langs bij één van volgende verkooppunten in Menen: Bibliotheek Menen, Stadhuis Menen, LDC Allegro Menen of LDC Dorpshuis Rekkem.
Waar punten sparen?
Je kan met je UiTPAS UiTpunten sparen bij alle aanbieders te vinden op www.menen.be/uitpas. Daarnaast kan je ook UiTpunten sparen in andere UiTPAS gemeenten zoals: Aalst, Brussel, Gent en Oostende. In de toekomst zullen nog meer gemeentes de UiTPAS aanbieden waar je dan ook met je UiTPAS zuidwest zal terecht kunnen. Voor Menen is dat alvast: het stadhuis, OCMW, CC De Steiger, Sportdienst, Bib Menen, stadsmuseum ‘t Schippershof, LDC Dorpshuis, LDC Allegro, Bib Lauwe, Bib Rekkem en de Jeugdienst.
Per activiteit spaar je met jouw UiTPAS telkens 1 punt. Wat kun je met die punten doen? Een voorbeeld: heb je 20 punten, dan krijg je in CC De Steiger bij aankoop van 2 tickets van dezelfde voorstelling, het tweede ticket aan de halve prijs. Dat kan dus tellen. Een overzicht met alle omruilvoordelen vind je vanaf 1 oktober op www.menen.be/uitpas.
Nog vragen?
Dan kan je altijd terecht bij één van de balies waar UiTPAS beschikbaar is.
Meer info
www.menen.be/uitpas
Zie ook
• UiTPAS zuidwest
• Cultuurcentrum De Steiger

Geplaatst op 06.10.2015

'Uit in Oostende' van oktober bulkt van talent

Het oktobernummer van 'UiT in Oostende' is er! Het magazine biedt weer veel cultuur maar ook heel veel talent! Het magazine is weldra overal verkrijgbaar.
Uit in Oostende danst mee met 'Gloed', een voorstelling in CC De Grote Post van choreograaf Serge Aimé Coulibaly. We laten ook drie 'ijzeren mannen' aan het woord en proeven van de vleeswaren van Bouckerie Bacul. Met Dorian Van der Brempt gaan we in (fictieve) memoriam en Willem Vermandere vertelt over zijn Oostende. Intussen raast de thriller Rattenman onverminderd voort!
Lees ons magazine alvast digitaal!
Een gedrukt exemplaar van de kalender krijg je gratis aan -onder meer- de infobalie van het Stadhuis, bij Toerisme Oostende, in CC De Grote Post of in Bibliotheek Kris Lambert, maar wordt ook op tal van andere locaties in Oostende verdeeld.
Jouw activiteit in ‘Uit in Oostende’? Voer via de UiTdatabank zelf een activiteit in!
Op www.uitinoostende.be kun je de volledige kalender raadplegen. 
Voor meer info kun je terecht bij het UiTloket.

Geplaatst op 06.10.2015

Adembenemende tribute aan Simon and Garfunkel

Paul Simon en Art Garfunkel veroverden de jaren zestig met Mrs. Robinson, Bridge Over Troubled Water, Cecilia en zoveel andere hits die we vandaag klassiekers mogen noemen. Het duo zelf staat niet meer op de planken, maar Dean Elliott (Paul Simon) en Jonny Smart (Art Garfunkel) brengen een adembenemende eerbetoon op vrijdag 9 oktober in CC Casino.
The Simon & Garfunkel Story vertelt het ongelofelijke verhaal van twee jongens uit Queens, New York, die uitgroeiden tot één van de succesvolste duo’s uit de moderne muziekgeschiedenis. Gewapend met hun stem en een akoestische gitaar werden ze populair bij zowat alle bevolkingslagen.
Deze show start bij het prille begin, toen ze als rock-‘n-rollduo Tom & Jerry voor het eerst samen optraden. Later werd dit gelukkig Simon & Garfunkel waarna de grote doorbraak kwam door de muziek die ze schreven voor de film The Graduate. Hun rustige en mild kritische muziek scoorde hoog in de hitparades.
Niet alleen komen de nummers van het duo aan bod, maar ze laten ons ook genieten van nummers uit Paul Simons solocarrière zoals You Can Call Me Al en Diamonds on the Soles of Her Shoes.
Philip Konings, schepen van Cultuur: “We zijn heel trots om de cast van The Simon & Garfunkel Story te mogen verwelkomen in Blankenberge. Musicalsterren van de London West End krijg je niet dagelijks over de vloer. De voorstelling wordt bovendien geïllustreerd met projecties van archieffoto’s en beelden, die zorgen voor de perfecte sfeer. Op vrijdag 9 oktober krijg je de kans om deze voorstelling bij te wonen. Afspraak om 20 uur in CC Casino. Bemachtig nu alvast je tickets bij het cultuurcentrum.”
Praktisch:
vrijdag 9 oktober – 20 u.
CC Casino – Saveryszaal
abonnement € 10 – ticket € 15 – jong volk € 8,50
Info & reservatie:
CC Blankenberge, Hoogstraat 2
050 43 20 43 – cultuur@blankenberge.be – cultuur.blankenberge.be
www.thesimonandgarfunkelstory.com

Geplaatst op 06.10.2015

GROTE PRIJS MARCEL KINT IS GEGROEID NAAR UCI KOERS

Zwevegem Koerse werd de eerste maal georganiseerd in het jaar 1930. Deze koers, eertijds omgedoopt tot de Grote Prijs Marcel Kint, ter ere van de wielerlegende Marcel Kint, werd ieder jaar gereden als kermiskoers. In 2016 zal deze koers gereden worden als een UCI wedstrijd, categorie 1.2 in het Europese circuit.
Overschakelen van een kermiskoers naar een UCI koers, vraagt aandacht bij het invullen van verschillende formaliteiten en de nodige plichten die eraan worden verbonden. De belangrijkste formaliteit is de aanvraag tot UCI Koers.
Op 24 september werd de kalender vrijgegeven, waarbij de koers Grote Prijs Marcel Kint werd ingeschreven als een UCI 1.2. koers. Bijgevolg zal op maandag 12 september 2016 de koers gereden worden binnen het continentale circuit.
Waarom is het statuut van 1.2 koers aangevraagd
Het bestuur is ervan overtuigd dat door de mondialisering van het wielergebeuren en de exponentiële groei van rondes het moeilijker en moeilijker zal worden om een kermiskoers te organiseren waarbij vele pro-tour renners aan de start zullen komen. Hun agenda staat barstensvol. De groten worden dan ook aangelokt door de grote sommen aan startgelden die zij ontvangen bij een lokaal criterium.
Wanneer het nieuw bestuur begon, was er niet alleen tot doel gesteld de kermiskoers in Zwevegem te redden maar ook deze koers verder te ontwikkelen. Het bestuur is er in geslaagd om terug, na enkele jaren van teloorgang van de koers, in 2011 een koers te organiseren voor Elite met en zonder contract en beloftes. Ieder jaar is er een groeiende belangstelling bij het publiek voor onze koers. Meer mensen nemen opnieuw verlof om de koers te bekijken, het aantal terrassen en tenten neemt toe, alsook de eetstandjes.
Een drijvende reden komt uit de hoek van de gemeente die graag wil instappen en meewerken aan het project die reeds een tijd werd gelanceerd, zijnde Zwevegem, Fietsgemeente. In dit kader heeft de gemeente de titel van het dorp van de Ronde kunnen binnenhalen in 2015 en werden dan ook diverse activiteiten georganiseerd in dit kader, welgekend door iedereen.
Gevolgen voor de koers
Enerzijds zal een hoger budget van doen zijn. Door de opname in de UCI kalender als een 1.2 koers, dient er een bijkomende UCI taks van 1000 euro te worden betaald. Alsook wordt het prijzengeld verhoogd met 1000 euro en de inrichtingsvergunning met 500 euro. Dit zijn de kosten inherent aan de categorieverhoging. Indirect zal het startgeld ook verhogen, daar het aantal renners zal verhogen. Het startgeld wordt genegotieerd door de inrichters en de deelnemende ploegen.
Anderzijds zal het deelnemersveld stijgen van 150 tot 180 deelnemende renners. De renners zullen zich niet meer individueel inschrijven maar via een ploeg. Het systeem garandeert dat er geruime tijd voor de koers is geweten wie zal deelnemen. Dit is bij een kermiskoers altijd moeilijk daar contracten en overeenkomsten niet worden nageleefd. Hier zijn nu sancties voorzien door de UCI voor ploegen en renners die hun overeenkomsten niet naleven.
Wat zijn de betrachtingen.
Het huidig parcours loopt vandaag enkel door Zwevegem en niet door de deelgemeenten van Zwevegem. Het zijn 16 plaatselijke rondes van 16 kilometer. Dit parcours wordt hertekenend, waarbij eerst één of twee grotere ronden wordt gereden en waarbij iedere deelgemeente van Zwevegem zal worden aangedaan. Na deze ronde of ronden, zal dan opnieuw het traditioneel parcours gevolgd worden. Er zullen dus ook een groter aantal seingevers nodig zijn.
De koers zal meer media aandacht krijgen, waardoor de uitstraling van de koers ook zal toenemen en Zwevegem Koerse meer in beeld zal gebracht worden. TV wordt verzekerd.
Daar de overstap naar een UCI koers financiële gevolgen met zich meebrengt, zal er ook op zoek moeten worden gegaan naar de bijkomende financiële middelen. Natuurlijk hadden we de stap niet gewaagd indien we al niet op voorhand reeds toezeggingen van bijkomende sponsors hadden. Natuurlijk zijn we op zoek naar duurzame sponsors die mede de toekomstvisie van onze bestuur zullen volgen.
Bij het verder uitbreiden van de activiteiten voor en na de koers ligt de denkpiste open voor het vip-moment in die jaarlijks plaats heeft na de koers op de parking Gambrinus naast het oud gemeentehuis in de Otegemstraat. Verder zal gezorgd worden voor bijkomende animatie op het plein, tijdens de koers.
Het bestuur streeft naar de ultieme betrachting, wie weet een verhoging van categorie, waarbij pro-tour renners aan de start staan.
Voorzitter Dirk Declercq is overtuigd door deze weg in te slaan dat de Grote Prijs Marcel Kint, het eerbetoon aan onze gewezen wereldkampioen, de huidige eeuw zal doorstaan en dat de naam Marcel Kint, de Zwarte Arend en de gemeente Zwevegem zal vereeuwigd blijven. 

©Foto's : Bernard Decock

Geplaatst op 06.10.2015

Halloween in De Gavers in Harelbeke

vrijdag 30 oktober 2015 om 18.30 uur
deze 3de editie neemt de mensen weer mee in de verhalen en mythen die circuleren rond Halloween
verzamelen om 18:00 uur (aanmelden kan vanaf 17.30 uur) 
activiteit 1 
Wie ’s nachts in het Gaversbos dwaalt, kan heks Epona tegenkomen. Vooral rond Halloween is zij alom tegenwoordig. Luister naar haar heksenverhalen en laat je betoveren door haar magische vertelsels.
activiteit 2
Breng licht in het donkere Gaversbos en hou de geesten op afstand.
activiteit 3
Hoe maakt een spin haar web? Kan jij de spin verschalken? Hoeveel spinnen leven er gemiddeld in jouw huis? Lust jij de spinnensoep?
activiteit 4
Zien en gezien worden. Katten zien bijna perfect in het donker. Mensenogen zijn niet meer aangepast aan het donker. Tijdens deze activiteit bieden wij een oplossing aan om als een kat in het donker te kijken.
activiteit 5
Glimmend trots zijn ze, de glimwormen. Maar hoe doet een glimworm dat toch? Zoek zelf je weg in het glimparcours en blijf op de juiste weg. Een uitdaging!
activiteit 6
Vleermuizen, ze zijn met honderden. Kan jij ze tellen? Herken je ze? Kan je ze ook vangen? Prima, want dan kunnen we er lekkere vleermuishondbroodjes van maken. Of toch niet?
activiteit 7
Maak een heksenkring en zorg dat je samen blijft. De heksenkringboom wijdt je in in de wondere wereld van zwammen en zwamdraad. Geraak vooral de draad niet kwijt!
activiteit 8
De bosuil zoekt zijn prooien. Helaas echter is zijn aandacht verstrooid door de vele bezoekers. Help hem onder tijdsdruk zoeken naar zijn voedsel.
activiteit 9
Verrassingscatering
Inschrijven kan via het online inschrijvingsformulier maximum 270 personen De inschrijving is pas definitief na betaling op rekeningnummer IBAN BE23 0910 1289 7591 en BICC: GKCCBEBB met vermelding van je naam en 'Halloween Gavers'

Prijs: €6 per persoon (hapje en drankje inbegrepen)

Auteur: Tom linster

Geplaatst op 05.10.2015

Damescompetitie Vaste Vuist Lauwe op turnstage naar La Madeleine

De competitiegroepen Artistieke Gymnastiek Dames A en B-niveau van Sportgroep Vaste Vuist Lauwe hebben de jaarlijkse gewoonte om op turnstage te trekken. Een dertigtal gymnasten tekenden present voor deze turnstage. Moe maar uitermate tevreden keerden de leden terug van een meerdaagse gymtrip naar Frankrijk. De gymnasten gingen een volledige dag turnen in de ingerichte turnzaal van La Madeleine (Rijsel), afgewisseld met enkele teambuildingactiviteiten.
Foto: Deelnemers turnstage Vaste Vuist Lauwe in La Madeleine.

Auteur: Dries Defossez

Geplaatst op 05.10.2015

271 kleuters op ‘holderdebolder’ met Gymbo

Vorige vrijdag namen 271 derde kleuters uit verschillende scholen deel aan de Holderdebolder met Gymbo in de sporthal van Lauwe. Via deze kleutersportdag wil men bij Vaste Vuist de turnsport promoten en meteen ook jong talent opsporen.
De kinderen uit de derde kleuterklas moesten onder begeleiding van trainers van Vaste Vuist Lauwe oefeningen doen aan toestellen. Peter Becquart, headcoach van de competitiegroepen en topsportbeloftentrainer, haalde er vlug de getallenteerde kindjes uit. Dit scoutingsproject is ook de uiteindelijke bedoeling van dit evenement. De kinderen die geselecteerd werden zijn vlug, lenig en sterk. Ze kregen een briefje mee voor de ouders met de vraag enkele trainingen bij Vaste Vuist te volgen. Peter Becquart: “Het is niet eenvoudig om jongeren warm te maken voor de turnsport. Dit kan door ze er zelf eens van te laten proeven. Vandaar deze Holderdebolder met Gymbo”.
Foto: Een leuke sportdag voor 3de kleuters tijdens Holderdebolder te Lauwe.

Auteur: Dries Defossez

Geplaatst op 05.10.2015

Tijdens Week van de Borstvoeding kondigt LOKA mamacafé over borstvoeding aan

Borstvoeding, heel gewoon eigenlijk!
Het is de Week van de Borstvoeding (1-7 oktober) en mamacafé in Anzegem kondigt met trots haar 4e editie aan. Op 15 oktober brengt LOKA (Lokaal Overleg Kinderopvang Anzegem) alle jonge en bijna-mama’s samen die vragen hebben over borstvoeding. LOKA biedt met het mamacafé jonge en bijna-mama’s extra ondersteuning en een ontmoetingsplaats aan.
Mama's hebben bij de komst van een baby niet enkel nood aan brochures of advies over borstvoeding, ze willen ook lotgenoten ontmoeten om van gedachten te wisselen en ervaringen te delen. Over borstvoeding wordt vaak geschreven dat het pijnlijk, genant of exceptioneel is, maar eigenlijk is borstvoeding heel gewoon.
Marieke Dermaut, lactatiedeskundige bij Kind & Gezin, maakt de aanwezige mama’s wegwijs in borstvoeding. Ze is vroedvrouw en heeft zelf haar beide kinderen lange tijd borstvoeding gegeven. Het wordt een praktijkgerichte avond waar veel ruimte is voor vraag en antwoord.
Ben je zwanger of mama van een kind tussen 0 en 1 jaar? Heb je vragen over borstvoeding en wil je je laten inspireren door ervaren borstmama’s? Kom dan op 15 oktober om 20u00 naar het mamacafé in Café Local (Grote Leiestraat 80, Anzegem), een plek waar je lotgenoten ontmoet en waar je leert dat je mild mag zijn voor jezelf!
De toegang is gratis. Geef een seintje op loka@anzegem.be als je er graag wil bij zijn.
Alle aanwezige mama's krijgen een leuke gadget.

Auteur: Helena Verhamme

Geplaatst op 05.10.2015
4354 artikelspagina's: 1 ... 368 369 370 371 372 <<< 373 >>> 374 375 376 377 378 ... 436