Onafhankelijke digitale krant voor Zuid-West-Vlaanderen

Zoeken

Uw reclame op deze site
voor slechts 0,70 per dag
Alle info: klik hier

Welkom

Gratis plaatsen wij uw foto('s) op deze site met de daarbijhorende tekst,voor verenigingen, sportclubs, diverse bijeenkomsten, familie gebeurtenissen, optredens, stads activiteiten enz...

Iedereen kan ook zelf één of meerdere foto's in hoge resolutie met een daarbij horende tekst van zijn of haar vereniging sportclub enz... zoals hierboven vermeld opsturen naar : zuid.west.vlaamsemedia@gmail.com.

Contact Redactie & Verantwoordelijke uitgever: Bernard Decock
E-mail: zuid.west.vlaamsemedia@gmail.com
Gsm: 0495 25 45 47

Ronde van...Kortrijk naar Zwevegem

Zondagmorgen reden een 20-tal Zwevegemse uitverkorenen het parcours van de Ronde in met o.a. Caroline Planckaert (dochter van) en Marniek Kint (kleinzoon van). Men starte bij Marcel Kint in Kortrijk en eindigt bij Jef Planckaert in Otegem. 34km doorheen Kortrijk en het Dorp van de Ronde. Een ludieke manier om de koers te verwelkomen. De fietsers werden omringd door een 10-tal oldtimers van de '40 tot '80 met als pareltje de Molteni Volvo van Eddy Merckx. De Schepen van Sport verzorgde het startschot aan het Astridpark te Kortrijk.

Marniek Kint / Foto's : Bernard Decock

» Klik hier voor de foto's

Geplaatst op 08.04.2015

Zwevegem Dorp van de ronde

Foto's Bernard Decock

» Klik hier voor de foto's

Geplaatst op 08.04.2015

Veel animo en ontspanning voor de wedstrijd in het dorp van de ronde Zwevegem

Foto's Bernard Decock

» Klik hier voor de foto's

Geplaatst op 08.04.2015

Animatie voor de ronde

Voor de doortocht van de ronde was er in Zwevegem een geweldige ambiance op het Toyeplein.
Vele standjes waar men allerlei gadgets kon bekomen en zelf de Paashaas was er aanwezig.
De vip’s genoten er met volle teugen van.

De redactie/foto’s : Decock Bernard

» Klik hier voor de foto's

Geplaatst op 08.04.2015

De ronde 2015

Beelden van de ronde Sportza TV.

» Klik hier voor de foto's

Geplaatst op 08.04.2015

Gezellige sfeer na de ronde 2015

Menige supporters van het Dorp van de ronde leefden zich uit in de nabij gelegen cafe's langs het parcour.

Foto's : Bernard Decock

» Klik hier voor de foto's

Geplaatst op 08.04.2015

Sportavond in Zwevegem

In het kader van Eeuwig rijd de Ronde werd in het Theatercentrum van Zwevegem een sportavond met gekende ex-wielrenners zoals Roger Decock, Raymond Poulidor, Eric Leman en Stijn Devolder. De afwezige wielergod Eddy Merkx werd vervangen door coach Patrick Lefevere.

Foto's : Bernard Decock

» Klik hier voor de foto's

Geplaatst op 04.04.2015

Feest na de ronde

Nabij het oud-gementehuis in Zwevegem kon men terecht vanaf 19 u voor de gratis diverse optredens met Christof, diverse plaatselijke DJs en plaatselijke zangers met onder andere Rudi Winters.

Foto's : Bernard Decock

» Klik hier voor de foto's

Geplaatst op 08.04.2015

Tentoonstelling ‘Droomkastelen?’ in Ieper

Van zaterdag 4 april tot en met zondag 30 augustus loopt in het In Flanders Fields Museum in Ieper de tentoonstelling ‘Droomkastelen?’.
Veel kastelen en landhuizen in de omgeving van Ieper werden in het eerste oorlogsjaar betrokken in het oorlogsgeweld. Een aantal werden hersteld, andere heropgebouwd, maar de meesten veranderden voorgoed van aanschijn of bestemming.
'Droomkastelen?' brengt deze tragische gebeurtenissen in herinnering. De tentoonstelling vormt binnen het project ‘Droomkasteel? Kasteeldomeinen in de zuidelijke Westhoek’ een inleiding op drie andere tentoonstellingen later in het voorjaar over kasteeldomeinen in de regio, namelijk in Heuvelland, Zonnebeke en Poperinge.
Het project ‘Droomkasteel? Kasteeldomeinen in de zuidelijke Westhoek’ is een samenwerking tussen de Provincie West-Vlaanderen, Regionaal Landschap West-Vlaamse Heuvels, Heuvelland, Ieper, Poperinge, Zonnebeke en de Hogeschool Gent.
Praktisch
Periode: zaterdag 4 april tot en met zondag 30 augustus
Plaats: In Flanders Fields Museum, Lakenhalle Grote Markt 34 in Ieper
Openingsuren: dagelijks open: van 10 tot 18 uur
Een ticket kost maximum 5 euro, de inkom kan eveneens gecombineerd worden met een ticket voor het In Flanders Fields Museum.

Geplaatst op 08.04.2015

Kimberly Feys is Miss Shopping Flanders

Voor een ruim publiek in Salons Cortina te Wevelgem streden de 14 finalisten voor de titel van Miss Shopping Flanders. Na de diverse proeven en acts werd uiteindelijk de uit Brugge afkomstige 23 jarige Kimberly Feys gekroont tot Miss Shopping Flanders. De 28 jarige Eline Devos uit Deinze en de 22 jarige Florrence Van Isterdael uit Hoek -Terneuzen (Nederland ) mochten het lint van éérste en tweede ere-dame in ontvangst nemen. De prijs van het publiek was voor de 22 jarige Annelien Reynaert. Emelie Vercaemst (22 jaar) won de ere prijs van Miss Items en de fotoshoot was voor de 18 jarige Jolien De Groeve uit Sint-Amandsberg.

Foto's : Bernard Decock

» Klik hier voor de foto's

Geplaatst op 07.04.2015
4818 artikelspagina's: 1 ... 454 455 456 457 458 <<< 459 >>> 460 461 462 463 464 ... 482