Onafhankelijke digitale krant voor Zuid-West-Vlaanderen

Zoeken

Uw reclame op deze site
voor slechts 0,70 per dag
Alle info: klik hier

Welkom

Gratis plaatsen wij uw foto('s) op deze site met de daarbijhorende tekst,voor verenigingen, sportclubs, diverse bijeenkomsten, familie gebeurtenissen, optredens, stads activiteiten enz...

Iedereen kan ook zelf één of meerdere foto's in hoge resolutie met een daarbij horende tekst van zijn of haar vereniging sportclub enz... zoals hierboven vermeld opsturen naar : zuid.west.vlaamsemedia@gmail.com.

Contact Redactie verantwoordelijke Bernard Decock GSM - 0495 254 547
Voor een verslaggeving + foto bijdrage : Ives Devos - 0495 164 930

Zandsculpturenfestival - Disney Sand Magic

Artiesten uit de hele wereld creëren een sprookjeswereld in zand met de meest geliefde figuren van Disney, Pixar, Star Wars en Marvel in de hoofdrollen.
Ontdek deze uitzonderlijk tentoonstelling vol emoties en avontuur, en beleef de magie van de 25ste verjaardag van Disneyland® Paris op het Groot Strand van Oostende.
Circa 40 kunstenaars, afkomstig uit 12 verschillende landen, creëren uit niet minder dan 240 vrachtwagens Ardens grottenzand, een beeldengalerij van ruim 10.000 m² op het Groot Strand van het Oostende.

De reusachtige sculpturen van 2 tot 12 meter hoog zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Speciaal aangelegde paden maken het festival volledig rolstoeltoegankelijk, het wandelparcours bedraagt ongeveer 1 kilometer. Reken op één uur voor uw bezoek.

Data

Vanaf heden  tot en met  zondag  30 sep 2018
Alle dagen open  van maandag tot en met zondag van 10 u tot 19 u

Locatie : Groot Strand  Albert I-promenade 64, Oostende Oostende 8400

Dichtstbijzijnde parking:  Parking Visserskaai Prijzen €12.0

Voor de redactie  : Bernard Decock  - Bron  : Oostende Stad aan zee

Geplaatst op 19.07.2018

West-Vlaamse partners gaan voor dertiende keer op zoek naar ontwerpers via ‘Oproep WinVorm’

Via ‘Oproep WinVorm’ gaan de Provincie West-Vlaanderen, de intercommunales WVI en Leiedal en de Vlaams Bouwmeester opnieuw op zoek naar ontwerpers voor verschillende opdrachten van West-Vlaamse lokale besturen.
2 opdrachten: Visserijmuseum Oostduinkerke en Uitkijktoren Knokkebrug Houthulst
Voor deze editie zijn er twee opdrachten: de uitbreiding van het Visserijmuseum in Oostduinkerke en de realisatie van de uitkijktoren Knokkebrug Houthulst. De bouw van de uitkijktoren kadert in het project ‘Horizon 2025’, dat een netwerk van landschapsobservatiepunten wil creëren over de hele provincie. 
Een uitgebreide beschrijving van beide projecten, is terug te vinden op de website www.west-vlaanderen.be/oproepwinvorm.
Verloop procedure 
Ontwerpers en ontwerpteams die zich willen kandidaat stellen, kunnen zich inschrijven via de website tot vrijdag 24 augustus. Ze kunnen hun kandidatuur indienen voor één of beide opdrachten.
De selectie van de ontwerpers gebeurt in het najaar. Daarna gaan per project drie ontwerpteams aan de slag. De geselecteerde ontwerpen worden door de opdrachtgever vergoed. Er wordt gemikt op projecten met een investeringsbedrag van maximaal 2 miljoen euro, waaronder een maximum ereloon van 221.000 euro excl. BTW.
‘Oproep WinVorm’
‘Oproep WinVorm’ is een architectuurwedstrijd die West-Vlaamse publieke overheden ondersteunt bij de selectie van goede ontwerpers en ontwerpteams. Het gaat telkens om diverse opdrachten op vlak van bouwkunde, stedenbouw en landschapsarchitectuur.
Het is de intentie om ‘Oproep WinVorm’ twee maal per jaar te organiseren. Nu is het initiatief toe aan z’n dertiende editie. De afgelopen twaalf oproepen sinds de zomer van 2012 waren een succes. In totaal stelden zich meer dan 500 ontwerpers kandidaat voor 75 opdrachten. Momenteel zijn de ontwerpers van de vorige opdrachten nog aan de slag.
Variant van de ‘Open Oproep van de Vlaams Bouwmeester’
‘Oproep WinVorm’ is voor de Provincie West-Vlaanderen wat de ‘Open Oproep van de Vlaams Bouwmeester’ is voor Vlaanderen. Dat initiatief helpt openbare besturen die op zoek zijn naar een goede ontwerper om tot architecturale, landschappelijke en ruimtelijke kwaliteit te komen. Een succesvol initiatief. Al is er volgens de partners van ‘Oproep WinVorm’ ruimte voor een West-Vlaamse variant.
Het grote verschilpunt met de Open Oproep op Vlaams niveau is de sterke lokale verankering: de opdrachtgevers van ‘Oproep WinVorm’ zijn vooral lokale West-Vlaamse overheden en besturen die vanuit de Provincie ondersteund en begeleid worden. Bij ‘Oproep WinVorm’ wordt er ook ter plaatse vergaderd en wordt de procedure zo kort mogelijk gehouden.
www.west-vlaanderen.be/oproepwinvorm ]

Voor de redactie  : Bernard Decock - Bron :   Fanny Depijpere dienst communicatie provincie West- Vlaanderen
 

 

Geplaatst op 19.07.2018

4 goede redenen om naar Theater aan Zee af te zakken

Theater aan zee (TAZ) maakt na 22 jaar meer dan ooit deel uit van het Oostendse DNA. Ook dit jaar zijn er tussen 25 juli en 4 augustus voorstellingen en optredens die je gewoon niet mag missen. Het programma is uitgebreid, divers en boeiend! Heb je je bezoek aan TAZ nog niet gepland, dan geven we je hier alvast enkele tips!

1.Openingsdag TAZ#18

Op 25 juli luidt het startschot van TAZ#18! Om 14.00 uur start een rechtzaak in het Vredegerecht van Oostende. Niemand minder dan de dood zélf wordt er aangeklaagd. De uitspraak vindt plaats op 4 augustus om 11.00 uur: is de dood schuldig of niet? Ondertussen arriveert Rope op het strand van Oostende: een gigantisch blauw touw dat met zichzelf geen weg weet. Bij deze een warme oproep: doe iets met Rope! Elke avond lees je de avonturen in zijn dagboek op de TAZ-website. Om 17.30 uur beginnen de performers van Panic Fear of Standing Still te wandelen op het strand t.h.v. Vayamundo Raversijde , en dat voor maar liefst ruim vier uur! Om 19.00 uur weerklinkt muziek in de straten van Oostende! Dan passeert DANSE MASSACRE, de grote muzikale optocht van The Ostend Street Orkestra. Rond 20.15 uur arriveert de stoet in het Leopoldpark, waar ze hun muzikale roes verderzetten. Johannes Verschaeve, frontman van The Van Jets, en Brihang sluiten vanaf 21.30 uur de avond af. Hun eerste dans wordt meteen de openingsdans voor TAZ#18!

2.Premières

Op TAZ gaan flink wat voorstellingen in (avant)première, gaande van De Blinden met de fantastische Josse De Pauw en de muziektheatervoorstelling Zeitgeber, tot de schitterende dansvoorstelling The Sea Within van Lisbeth Gruwez en ‘De Zingende Vuurtoren’, een muzikale ode, met Oostends koor, aan het vissersleven. Wie zich volledig wil laten verrassen mag bovendien zeker Waar we ook zijn van Laura van Dolron niet missen. Zij wordt met Steve Aernouts drie dagen op rij ontvoerd naar een speciale plaats in Oostende, waar ze samen in één dag tijd een voorstelling in elkaar zullen boksen.

3.Familiepark

De Hopfrog fanfare opent Het Familiepark op zaterdag 28 juli om 11.00 uur. Iedereen welkom! Breng een fluitje of toeter mee en ga op in deze zotte Hopfrog fanfare. Dan volgt een week vol verrassingen, met theater, muziek, workshops, bouwateliers… Gezelschappen als 4Hoog, hetpaleis, Zonzo Compagnie en FroeFroe zakken af naar zee! Het volledige programma kan je bekijken op de website en tijdens TAZ kan je aan de infostand een Parkplan vragen, met alle up-to-date info.
Het Familiepark, van za 28 juli tot en met vr 3 augustus, van 11.00 tot 19.00 uur. Tickets zijn enkel ter plaatse verkrijgbaar met jetons.

4.Place Musette

Net als vorige zomer wordt Café Koer in het Leopoldpark bij valavond omgetoverd tot Place Musette. Een gezellige plek met Franse chansons en een dansvloer. Elke avond nodigen zanger/muzikant Derek en het huisorkest, met o.a. accordeongenie Rony Verbiest, een gastzanger uit op het podium. Enkele gasten: Bruno Deneckere, Kathleen Vandenhoudt, Roland en Antje De Boeck.
Place Musette, van za 28 juli tot en met vr 3 augustus, gratis toegankelijk.
 
 
 

TAZ#Praktisch

Er zijn dit jaar opnieuw meer dan 160 verschillende voorstellingen op Theater aan Zee. Het loont dus zeker de moeite om ook eens de website te bestuderen. Tickets kunnen gemakkelijk online besteld worden. Tot dan!

Wanneer 25/07 - 04/08 : Waar Leopoldpark 8400 Oostende

Info en tickets : Programma:  www.theateraanzee.be

voor de redactie  : Bernard Decock - Bron  : Oostende Stad aan Zee

 
 

Geplaatst op 19.07.2018

Nationale Eventing L’Equino Waregem-Nokere op 3, 4 & 5 augustus

Een eventing bestaat uit 3 onderdelen: dressuur, jumping en cross-country met natuurlijke hindernissen.
Als eerste discipline van de eventing is er het dressuur-onderdeel. Hier rijden ruiter en paard verschillende figuren in een afgezette ring van 20x40 of 20x80 voor de hogere reeksen. De combinatie rijdt verschillende figuren die worden beoordeeld door een officiële jury. Zaterdag 4 augustus vanaf 9u00 op het middenplein van het Hippodroom te Waregem.
Als tweede onderdeel is er de jumping; een discipline die bij de meeste mensen alom is gekend. Ruiter en paard moeten hierbij een springparcours afleggen dat uit verschillende losse hindernissen bestaat. Het is de bedoeling om dit parcours foutloos af te leggen binnen een bepaalde tijd. Zaterdag 4 augustus vanaf 10.30 u op de gloednieuwe eb- en vloedpiste ook op het Hippodroom te Waregem.
Als derde en laatste onderdeel is er de Cross-Country die wordt gereden in de natuur. Bij ons vindt dit onderdeel plaats in het Kasteeldomein van Baron Casier te Nokere. De combinatie van ruiter en paard moet er ook binnen een bepaalde tijd een springparcours afleggen dat bestaat uit natuurhindernissen. Boomstammen, hagen, hekkens, watersprongen, ... Kortom: een heuse uitdaging! Wij houden er aan - uniek in België - om onze hindernissen zelf te ontwerpen en te bouwen. Zondag 5 augustus vanaf 09.00 u in het Kasteelpark Baron Casier te Nokere.
De prestatie van de drie verschillende disciplines worden op het einde van het weekend samengeteld en wie doorheen de wedstrijd het minste aantal strafpunten verzamelde wordt de winnaar van zijn reeks.
Topwedstrijd in België en Eerste Beker van België Seniors
Opnieuw doet de Nationale Federatie een beroep op het immer jeugdig enthousiasme van het team L’Equino door hen tijdens de Nationale Eventing ook het Belgisch Kampioenschap 6-jarige Paarden en het Belgisch Kampioenschap 7-jarige Paarden te laten organiseren. L’Equino werd tevens gevraagd om de 1ste Beker van België Seniors (hoogste klasse) te organiseren; iets wat L’Equino niet kon weigeren.
13.000 toeschouwers
Doordat wij kunnen rekenen op de steun van vele sponsors en sympathisanten blijven wij onze wedstrijd GRATIS aanbieden. Zowel te Waregem (Dressuur en Jumping) als te Nokere (Cross-Country) laten wij jong en oud kennismaken met de Eventingsport door de drempel zo laag mogelijk te houden. Zo is het mogelijk om vooraf, of achteraf een gesprek te voeren met ruiters en amazones, zo ook kan men zeer dicht bij het paard komen, kan men meeleven met de ruiters om zo de sfeer van het gebeur nog meer op te nemen...
Ook dit jaar doet L’Equino zijn best om de allerkleinsten te verwennen door een heus kinderdorp te bouwen. We voorzien springkastelen, mogelijkheid om je te laten grimeren, knutselen, ... dus meer dan de moeite om zeker een kijkje te komen nemen!
Opnieuw kregen we de medewerking van jeugdschrijver Marc de Bel. Marc de Bel is auteur van meer dan 125 jeugdboeken!
Er zal de mogelijkheid worden geboden op zondag 5 augustus om je boek aan te kopen en/of je boek te laten signeren!
Ook houden we onze gratis wedstrijd voor de leeftijdscategorieën eerste graad, tweede graad en derde graad! Wat dien je te doen? De kinderen maken een tekening/schilderij/verhaal met als centraal thema het paard en geven deze af op zondag 5 augustus. Uit de deelnemers zal een jury onder leiding van juryvoorzitter Marc de Bel per leeftijdscategorie 5 winnaars bekendmaken die dan vele naturaprijzen ontvangen, uiteraard kan ook ter plaatse nog een kunstwerk worden geknutseld.
Overzicht en dagindeling
Vrijdag 3 augustus: L’Equino’s Mid-Summer-Party
Plaats: Kasteel Baron Casier Nokere
Aanvang: 21.30
Inkom: gratis
Zaterdag 4 augustus: Dressuur
Plaats: Middenplein Hippodroom Waregem
Aanvang: 09.00
Inkom: gratis
Jumping
Plaats: Nieuwe eb- en vloedpiste Hippodroom Waregem
Aanvang: 10.30
Inkom: gratis
Zondag 5 augustus: Cross-Country met natuurlijke hindernissen
Plaats: Kasteeldomein Baron Casier Nokere (volg L’EQUINO)
Aanvang: 09.00 u
Inkom: gratis
(parking op het domein € 5,00)
doorlopend BBQ van 12.00 tem 15.00 u

Voor de redactie & fotografie  : Filip Van Loo
 

Geplaatst op 19.07.2018

5 redenen om Flashdance The Musical niet te missen deze zomer

Waarom moet je deze musical nu echt gaan bekijken deze zomer? Wij geven 5 heel goede redenen!
1. Nostalgie
Wie de originele film uit 1983 gezien heeft, moet het beamen: ‘Flashdance’ is een romantisch verhaal pur sang. Alex is een jonge vrouw met een uniek dubbelleven waarbij ze overdag werkt als lasser in een staalfabriek en ‘s nachts als danseres in een club. Haar grote droom is toegelaten worden op een prestigieuze balletschool. Met de steun van haar oude balletlerares Hannah werk ze keihard om die droom te verwezenlijken, maar een romance met haar baas Nick brengt haar ambities plots in gevaar.
2. Onsterfelijke muziek
Eigen aan muzikale films als Flashdance zijn de onsterfelijke hits die onlosmakelijk met de film verbonden zijn. Of hoe zou je songs als ‘Flashdance - What a Feeling’ en ‘Maniac’ anders bestempelen? Komt daarbij dat die songs zo aanstekelijk zijn, dat je niet op je stoel kan blijven zitten. En dat hoeft bij Flashdance The Musical ook niet. Dans, leef je uit en laat je volledig gaan: het is allemaal toegestaan!
3. Sexy musical
Flashdance The Musical betekent ook: ‘what you see is what you get’ en in het geval van Flashdance ‘it will get you wet’! Ja, dan hebben we het natuurlijk over de iconische ‘water drop’ scène van Alex. Verder staan er ook zwoele dansscenes, een jaren '80 feeling, drama, romantiek en actie op het programma. En voor de dames zal Ben Adams zeker een lust voor het oog zijn op het podium.
Flashdance is een musical met zo’n vaart, dat je je geen moment verveelt. Daar zorgen niet alleen de acteurs, maar ook de muzikanten voor.  Er is op eender welk moment wel wat te zien op het podium.
4. Vlaamse gastactrice
In Flashdance The Musical zal Ann Van den Broeck het beste van zichzelf geven als Hannah, de mentor van hoofdrolspeelster Alex. Hannah was vroeger een prima ballerina én de balletlerares van Alex. In de musical helpt ze Alex klaar te stomen voor haar grote auditie bij de prestigieuze dansschool Shipley Dance Academy.
5. Een dagje Oostende
Oostende is zo veel meer dan zonnekloppen op het strand. De Venetiaanse Gaanderijen, de Kapellestraat als walhalla voor de shoppers, de talrijke culinaire adresjes, de pier met z’n romantische zonsondergang: het zijn één voor één redenen om deze zomer Oostende én een voorstelling van Flashdance The Musical niet te missen.
 
 
 
Flashdance The Musical - praktisch
Wanneer - 24/07 - 05/08 - Duur: 2 uur 30 min (incl. 20 min pauze) Waar Kursaal Oostende Tickets Vanaf € 44

Voor de redactie  : Bernard Decock - Bron :  Oostende  Stad aan Zee 
 

Geplaatst op 19.07.2018

Lamsoor opnieuw in bloei in Zwin Natuur Park (Knokke-Heist)

Het Zwin Natuur Park is de komende weken terug op z’n mooist. De ‘Lamsoor’, ook wel de ‘Zwinneblomme’ genoemd in de volksmond, staat er momenteel in bloei. Deze plant is typisch voor de Zwinvlakte en vormt een groot paars bloementapijt tijdens de bloei. Momenteel wordt de plant dan ook veel bewonderd en gefotografeerd door de bezoekers van het Zwin Natuur Park.
Lamsoor
Lamsoor is een plant uit de familie van de strandkruiden en dankt de naam aan de vorm van de bladeren. Lamsoor gedijt in het zoute zeemilieu. De meeste planten die in zo’n milieu gedijen, zijn schaars en grijsblauw van kleur. De lamsoor daarentegen, heeft een lichtpaarse gloed. De plant bloeit één keer per jaar en dat enkele weken aan een stuk.
Praktisch
Data: de hele zomervakantie elke dag open van 10 tot 18 uur
Plaats: Zwin Natuur Park, Graaf Leon Lippensdreef 8 in Knokke-Heist
Prijs: -6 jaar: gratis; van 6 t.e.m. 17 jaar: 5 euro; vanaf 18 jaar: 10 euro online (12euro aan de kassa)

Voor de redactie  : Bernard decock  - Bron  : Voor de  dienst communicatie provincie West-Vlaanderen -  Raïsa Qvick


Geplaatst op 19.07.2018

Het O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis Waregem stelt zorgmuseum voor

De voorbije zestig jaar groeide het O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis Waregem uit van een eenvoudige nieuwbouw aan de Vijfseweg tot een dynamisch regionaal ziekenhuis met 267 bedden. In die periode evolueerde ook de geneeskunde gestaag.
We verzamelden heel wat interessante medische objecten en medische toestellen, en stellen deze graag voor in ons eigen zorgmuseum. In een lokaal in de centrale gang kunnen geïnteresseerde bezoekers zien hoe het vroeger was.
Aan de muur: oude anatomische figuren, foto’s van onze vroegere operatiezalen. Heel wat medische toestellen: van vroege versies van hedendaagse toestellen tot ietwat meer schimmige hocus pocus die ooit geloofd werd.
In de kasten: pacemakers, radiologische lampen, een schedel, allerlei instrumenten die gebruikt worden in verschillende medische disciplines, en nog heel veel meer.
Het zorgmuseum is een initiatief van Richard Neirynck, algemeen directeur, Hugo Vandamme, technisch directeur, en Luc Decock, oud-hoofdverpleegkundige van het operatiekwartier.
Het museum is toegankelijk voor iedereen. Een toelichting op afspraak kan aangevraagd worden, maar het zorgmuseum is ook gedurende de week tijdens enkele vaste momenten te bezoeken. De openingsuren worden nog nader bepaald
 
Voor de redactie  : Bernard Decock - Bron  :  Richard Neirynck, algemeen directeur

 

Geplaatst op 19.07.2018

KABINET VAN DE VICEMINISTER-PRESIDENT VAN DE VLAAMSE REGERING, VLAAMS MINISTER VAN ONDERWIJS HILDE CREVITS

Het volwassenenonderwijs moet vlot kunnen inspelen op maatschappelijke uitdagingen. Daarom krijgen de Centra voor Volwassenenonderwijs (CVO’s) tweemaal per jaar de kans om bijkomende studiegebieden aan te vragen. Deze aanvragen moeten aan bepaalde criteria voldoen. Zo moet de aanvraag passen in een langetermijnvisie en moet er een regionale behoefte en voldoende vraag voor de opleiding bestaan. Ook mag de kwaliteit van de andere opleidingen in de centra niet in het gedrang komen. Er werden 34 studiegebieden goedgekeurd.
Antwerpen
         CVO TSM Mechelen: ICT-technieken in Mechelen
         GO! CVO Rivierenland: meubelmakerij in Niel
        GO! CVO Rivierenland: schrijnwerkerij in Niel
        PCVO Toekomstonderwijs: algemene vorming in Boom
         PCVO Provincie Antwerpen: lassen in Boom
         PCVO Provincie Antwerpen: mechanica-elektriciteit in Boom
         PCVO Provincie Antwerpen: lassen in Stabroek
         PCVOR Provincie Antwerpen: mechanica-elektriciteit in Kapellen
Limburg
         PCVO Limburg: lassen in Bilzen
         PCVO Limburg : mechanica-elektriciteit in Bilzen
         PCVO Moderne Talen: toerisme in Hasselt
         CVO Qrios Zuid: huishoudelijk koken in Halen
Oost-Vlaanderen
         CVO KISP-VAZOV: algemene vorming in Ronse
         PCVO Scheldeland: mode-maatwerk in Wetteren
         GO! CVO JANITOR : huishoudhulp in Sint-Niklaas
         PCVO VIVA: algemene personenzorg in Zottegem
         PCVO VIA : specifieke personenzorg in Zottegem
         PCVO Dender en Schelde: algemene vorming in Ninove
         PCVO Dender en Schelde: Nederlands tweede taal richtgraad 3 en 4 in Wetteren
         PCVO Dender en Schelde: Nederlands tweede taal richtgraad 3 en 4 in Deinze
 
Brussels Hoofdstedelijk Gewest-Vlaams Brabant?         GO! CVO Brussel: koeling en warmte, lassen, ruwbouw en schrijnwerkerij in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest
         CVO BVS: algemene vorming in Meise
         CVO VTI Leuven: algemene vorming in Leuven
         CVOT VTI Leuven: mode-maatwerk in Leuven
 
West-Vlaanderen
         GO! CVO Cervo: Europese hoofdtalen richtgraad 1 en 2 in Koksijde
         GO! CVO Cervo: Europese hoofdtalen richtgraad 3 en 4 in Koksijde
         CVO De Avondschool Oostende: informatie- en communicatietechnologie in Bredene
         CVO De Avondschool Oostende: drankenkennis in Koekelare
         GO! CVO 3 Hofsteden: fotografie in Izegem
         CVO MIRAS: Europese neventalen richtgraad 1 en 2 in Waregem
          CVO Miras: informatie-en communicatietechnologie in de gevangenis van Ieper
Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits: “De Centra voor Volwassenenonderwijs bieden uitstekende kansen tot levenslang leren en kunnen snel op evoluties en noden inspelen.  Vaardigheden versterken is hun kernopdracht. We hebben 34 extra studiegebieden over heel Vlaanderen goedgekeurd om het kwaliteitsvol leeraanbod te versterken. Het aanbod is uiteenlopend, gaande van lassen, schrijnwerkerij tot mode en drankenkennis.”
 
Voor de redactie  : Bernard Decock - Bron  : Katrien Rosseel Woordvoerder Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits
 

Geplaatst op 19.07.2018

Kamping Kitsch Club 2018: The Compilation

CD gemixt door Gunther D en met debuutsingle van KKC Soundsytem ft. Rapper Sjors

Op 25 augustus is het weer zover : het grootste verkleedfestijn van de Benelux strijkt neer in Kortrijk voor een party zonder weerga. Wat ooit als een feest voor enkele vrienden begon, is ondertussen uitgegroeid tot hét evenement van het jaar waar iedereen zonder schroom in zijn marginale alter ego kan kruipen.
Je kan je alvast voorbereiden met de nieuwe Kamping Kitsch Club compilatie, die wordt gereleased op 27 juli : een knotsgekke mix van ambiance knallers, geselecteerd en gemixt door Studio Brussel’s “enfant terrible” Gunther D. Van DJ F.R.A.N.K tot Betty, van Da Boy Tommy tot Yves Segers: alle grenzen worden opengebroken. Gunther D : “Deze CD is voor mij muzikaal thuiskomen”.

En alsof dat nog niet genoeg is : vandaag wordt de allereerste officiële singlevan Kamping Kitsch Club Soundsystem en hét festival anthem gelanceerd : Kamping Kitsch Club Soundsystem feat. Rapper Sjors – t’Is ne levensstijl. Rapper Sjors had niet veel bedenktijd nodig toen hem gevraagd werd eraan mee te werken : “We gaan gewoon feesten, YEAH !

Een bijhorende high budget video, met de nodige special effects en top class acteurs kon natuurlijk niet uitblijven ! Kamping Kitsch Club Soundsystem : “we hebben niet op een euro gekeken om deze video te maken. We gaan ervan uit dat we genomineerd worden in de categorie “best video” bij de MTV Awards volgend jaar. En stiekem hopen we ook om die Award te winnen, natuurlijk”.
 
 
Kamping Kitsch Club Soundsystem ft. Rapper Sjors- 't Is ne levenstijl (Official Kamping Kitsch Anthem 2018)
Kamping Kitsch Club 2018  Pre-order link: https://NEWS.lnk.to/KampingKitsch Bestel hem al op iTunes en krijg het Kamping Kitsch Club Anthem als eerste! 

Tracklist
CD1
Gunther D’s Kamping Kitsch Club Mix
 
CD2
1. Kamping Kitsch Club Soundsystem feat. Rapper Sjors - 't Is ne Levensstijl 2. Virtual Zone - Virtual Zone (Tom Boonen Remix)
3. Jan Wayne - Because The Night 4. The Highstreet Allstars - Rock That Beat 5. Lorenz Büffel - Johnny Däpp
6. Feestteam - Let It Be 7. Captain Hollywood Project - Flying High 8. Party Animals - Have You Ever Been Mellow?
9. Anonymous vs Grandmaster D - Magic Melody 10. The Shorts - Comment Ça Va 11. Peter Loree & DJ Cortizo - Geboren Om Te Zuipen
12. Paul Severs - Zeg 'Ns Meisje 13. Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours 14. Jordan & Baker - Explode
15. Patrick Jumpen - Holiday 16. De Romeo’s - Viva De Romeo's 17. Zware Jongens feat. DJ Daroon - Jodel Jump
18. Jeckyll & Hyde - Freefall 19. Vorwerk - Cambodia 20. Da Boy Tommy - Kol Nedra 21. Sergio - Ik Ben Sergio
 
CD3
1. DJ Norman vs Darkraver - Kom Tie Dan He! 2. Flamman & Abraxas - Good To Go 3. PartyFriex feat. Schorre Chef - Ik Moet Zuipen!
4. Yves Segers - Waar Zijn Die Handjes 5. Coone - The Return 6. Party Animals - Hava Naquila 7. Mickie Krause - Schatzi Schenk Mir Ein Foto
8. Feestteam & DJ Jerome - Dikke Tieten Kartoffelsalat (Strakke Blouse Mix)
9. Nunca - Movin' Train 10. Michael's Beatbox - Kwakhak 11. DJ F.R.A.N.K - From The Left To The Right 12. Christoff - Sweet Caroline
13. André Hazes Jr. - Leef 14. Felix Project - On The Floor (Mark With A K Remix) 15. Gebroeders Ko - Boten Anna 16. Andy - Boem Boem Boem!
17. Fiocco vs Kosmonova - Celebrate 18. Rita Deneve - De Allereerste Keer 19. Steps - 5, 6, 7, 8 20. Betty - Gek Op Jou 21. Johnny White - Verloren Hart, Verloren Droom

Voor de redactie  : Bernard Decock  - Bron :   Kamping kitsch Club

Geplaatst op 19.07.2018

20 huwelijken tijdens stadfestival

Meer dan 20 Frans-Belgische koppels hernieuwen hun trouwgeloften op een bijzonder symbolische plaats: nabij de grens tussen Wervik en Wervicq-Sud tijdens stadsfestival Wervik 2050
Voor de redactie en fotografie  : Filip Van Loo

Geplaatst op 19.07.2018
3472 artikelspagina's: 1 ... 4 5 6 7 8 <<< 9 >>> 10 11 12 13 14 ... 348