Onafhankelijke digitale krant voor Zuid-West-Vlaanderen

Zoeken

Uw reclame op deze site
voor slechts 0,70 per dag
Alle info: klik hier

Welkom

Gratis plaatsen wij uw foto('s) op deze site met de daarbijhorende tekst,voor verenigingen, sportclubs, diverse bijeenkomsten, familie gebeurtenissen, optredens, stads activiteiten enz...

Iedereen kan ook zelf één of meerdere foto's in hoge resolutie met een daarbij horende tekst van zijn of haar vereniging sportclub enz... zoals hierboven vermeld opsturen naar : zuid.west.vlaamsemedia@gmail.com.

Contact Redactie & Verantwoordelijke uitgever: Bernard Decock
E-mail: zuid.west.vlaamsemedia@gmail.com
Gsm: 0495 25 45 47

Veel animo met Madame ZAZA

Vrijdagavond 24 juni had in danscafé Markzicht nabij de Grote Markt van Blankenberge het optreden plaats van de internationale traverstie groep van madame ZaZa project.Zij brachten imitaties van bekende vedetten en wereldsterren passeren door de reveu doorheen hun show,maar de humor stond hoog in het vaandel tijdens hun spektakel. 

Voor de redactie en fotografie : Bernard Decock

» Klik hier voor de foto's

Geplaatst op 28.06.2016

Veel belangstelling voor éérste oefenwedstrijd KVK

Vrijdag avond 24 juni had de éérste oefenwedstijd van KV Kortijk plaats op het veld van FC Marke tegen KFC Aalbeke. Aalbeke scoorde het eerste doelpunt tegen de Kerels. KVK won uiteindelijk met 8- 2 cijfers tegen vierdeprovincialer FC Aalbeke. 

Voor de redactie en fotografie : Bernard Decock

» Klik hier voor de foto's

Geplaatst op 28.06.2016

20-JARIGE VINDT PERSONEELSERVICES OPNIEUW UIT

InstaJobs is dé nieuwe speler op de markt van Hospitality en Sales Support projecten. De 20-jarige oprichter Nicolas De Smet zat gisteren nog zelf achter de schoolbanken, maar specialiseert zich vandaag in persoonlijk opgeleide studenten en young potentials die bij Vlaamse toptraiteurs, winkels en events aan de slag mogen gaan. De sleutel tot succes? Ambitie, een ongeziene service, en een grote passie voor mensen.
Het gat in de markt
InstaJobs werd in 2014 in het leven geroepen door een rijzende vraag naar bedreven, betaalbaar en regionaal personeel voor Hospitality- en Retailprojecten. Als een jong talent in de event- en organisatiesector stootte dit probleem ook oprichter Nicolas De Smet voor de borst. ‘Hierin zag ik een opportuniteit: Ik lanceerde het personeelsbureau InstaJobs aan de Knokse kust met een enthousiast team dat zelf nog tot de jonge generatie behoort. Mijn mensen hebben er dan ook als geen ander feeling mee.’ Intussen stelde de nieuwe agentuur meer dan 150 studenten succesvol tewerk. Het klantenbestand telt inmiddels 90 partners, waaronder enkele Vlaamse toprestaurants, Retailzaken, evenementen en beurzen.
Een nieuwe aanpak
InstaJobs zweert bij een ongeëvenaarde service: ‘wij maken geen sales – wij maken klanten voor het leven’. De diensten worden persoonlijk bij de klant voorgesteld, er wordt een transparant all inclusive tarief gehanteerd, en men luistert aandachtig naar de verzoeken. Het streefdoel is een perfecte match tussen de klant en het team van InstaJobs. Daarbij neemt InstaJobs de volledige administratie uit handen van beide partijen – de klant hoeft enkel een aanvraag te doen en achteraf alles te bevestigen. De rest wordt nauwkeurig door InstaJobs zelf opgevolgd, met een 24/7 begeleiding.
Regionaal en opgeleid personeel
De Hospitality en Salessector hebben dikwijls grillige uurroosters en een hoge tijdsdruk. Deze mensen hebben dan ook nood aan een betrouwbare partner in flexibele personeelsteams. Daar speelt InstaJobs op in met jonge, pientere teams. De medewerkers die gerekruteerd worden door de agentuur worden persoonlijk gescreend, geëvalueerd en opgeleid voor de juiste job.
Digitaal tijdperk
InstaJobs maakt de werking zo eenvoudig mogelijk door het grootste deel van het papierwerk te digitaliseren. Voor de opdrachten bestaat een eenvoudige app, andere administratie en agendabeheer worden via een CRM-programma gecoördineerd. Contracten en andere documenten worden dan weer opgestuurd per e-mail. ‘We stellen een groot vertrouwen in face to face communicatie met onze klanten en medewerkers, maar we proberen ook zoveel mogelijk hun tijd te optimaliseren. Ons team bedenkt constant nieuwe manieren om de efficiëntie te verhogen,’ aldus Nicolas De Smet. 


Voor de redactie ; Bernard decock

Geplaatst op 28.06.2016

NIEUWE DIRECTIE IN DE GULLEBOOM

Vanaf 1 september 2016 gaat Reinald Baeyens aan de slag als directeur in de Gullegemse kleuterschool. Reinald is van opleiding kleuteronderwijzer én onderwijzer en werkt momenteel als onderwijzer in de Levensboom in Marke. Reinald is afkomstig uit Lede, 41 jaar en vader van drie kinderen. Samen met zijn vrouw Joke is hij woonachtig in Wevelgem. Reinald volgde recent de opleidingen mentorschap, de masterclass ‘leren leren’, peoplemanagement, coöperatieve leerstrategieën en het voeren van moeilijke gesprekken. We wensen Reinald veel succes toe met deze nieuwe uitdaging! 


Voor de redactie Bernard Decock

Geplaatst op 28.06.2016

De vurigste en best verklede supporter van Heule

Na de voetbal wedstrijd van de rode duivels werd de vurigste en de meest verklede,gesminkte,verllijdelijkste en sportiefste rode duivel(in) supporter van Heule gehuldigd en bedacht met een 2 liter fles Champagne in de Zoeten Inval nabij het station van Heule. Elise Vanhove en Tena Vinckier mochten uit de handen van het KVK Centrum bestuurlid Geert Scheldeman bijgestaan door de Rode Duivels supporters jury een fles champagne in ontvangst nemen met daarbij een gratis fotoshoot. 

Voor de redactie & fotografie :Bernard Decock

Geplaatst op 28.06.2016

Vief wordt de nieuwe naam voor de liberale seniorenvereniging

Tijdens een vorming voor de vrijwilligers te Lauwe werd de nieuwe naam voor de 50 Actief, LBG en LVSW medewerkers van West-Vlaanderen nader toegelicht.
Nadine Fiems, coördinator van de vereniging, sprak over hoe deze nieuwe naam wervend en motiverend kan werken.
Vief is makkelijk uitspreekbaar is kort, krachtig, actief en plezant. De basisfilosofie blijft dezelfde, maar met een fris imago en een nieuwe naam wil Vief zich ook richten tot de jongere generatie van ouderen.
De betekenis van Vief dekt ook de lading. Het verwijst naar een vereniging met medewerkers en leden die vitaal, kwiek en levenskrachtig zijn.
Met de naamsverandering blijft de vereniging sterk inzetten op ‘actief ouder worden’, ontmoeting en levenslang leren en de vertegenwoordigers in lokale seniorenraden te ondersteunen.

Na de vorming werd getoast op Vief. Met dank aan het bestuur van Vief Lauwe-Rekkem voor hun gastvrijheid.

Meer info?
Vief West-Vlaanderen vzw | Tel. 056 25 72 61 | info.west@vief.be | www.viefwest.be

Geplaatst op 25.06.2016

Bbq in het park

Het tennisterrein in het park van Wevelgem werd niet vaak meer gebruikt. De omheining werd al verwijderd en na de zomer start de aanleg van een evenementenweide. Maar voordat het asfalt helemaal verdwijnt, krijgt deze zone deze zomer nog een gezellige bestemming. Er wordt tegen 1 juli een tijdelijke openbare BBQ geplaatst en enkele picknickbanken. Naast het BBQ-toestel zelf zal er een aston, een borstel (om de rooster proper te maken), zand (voor de brandveiligheid) en een vuilnisbak gezet worden. Iedereen kan er gebruik van maken. Je hoeft niet te reserveren. Wie hem gebruikt, zorgt dat de BBQ en de omgeving proper achtergelaten worden. Als iedereen dat doet, dan blijft het voor alle gebruikers aangenaam. Ben je niet alleen om een worstje op te leggen? Maak het dan gezellig samen, er is plaats genoeg. Je mag de bbq wel niet gebruiken op de dagen dat er Parkies zijn. Na de zomer wordt het project geëvalueerd en bekeken of het haalbaar is om dit verder te zetten en/of uit te breiden naar andere locaties. De gemeente wenst je leuke, spontane ontmoetingen toe en hoopt op weinig zwerfvuil en vandalisme. 

Meer info: Stijn Tant
schepen van leefmilieu stijn.tant@wevelgem.be 0494 80 39 10

Geplaatst op 25.06.2016

Kinderspeelpleintje op Kortrijkse Grote Markt

Onlangs werd door schepenen Bert Herrewyn, Koen Byttebier en Axel Weydts het kinderspeelpleintje op de Grote Markt van Kortrijk officieel voor open verklaart.
De avontuurlijke speeltoestellen blijven staan tot en met midden oktober . 

Voor de redactie en foto grafie : Bernard Decock

» Klik hier voor de foto's

Geplaatst op 16.06.2016

Gesmaakte BBQ

Naar aanleiding van de 40ste jaarmarkt organiseerde de vriendenkring van Heule en Bissegemse vrijwillige brandweer een BBQ op zondag 12 juni in o.c. De Troubadour in Bissegem.. Voor de deelname prijs van € 12 kon men genieten van kip of ribbetjes met groenten en frietjes. Het werd door alle aanwezigen gesmaakt. 

Voor de redactie en fotografie : Bernard Decock

» Klik hier voor de foto's

Geplaatst op 16.06.2016

Gin+Kok

Op zaterdag 11 juni kon men terecht op de Grote Markt van Blankenberge voor de tweede editie Gin+Kok (culinair evenement) plaats.
Met het project Blankenberge Bruist... Culinair (Gin+Kok) wil men de plaatselijke restauranthouders, chefs maar ook de artisanale producenten een podium geven om hun culinaire expertise te etaleren. men kon er terecht voor live cooking, ambachtelijke lekkernijen, diverse eetstandjes, gin tasting (met medewerking van The Belgian Gin Club).Voor de 

redactie en fotografie : Bernard Decock

» Klik hier voor de foto's

Geplaatst op 15.06.2016
3878 artikelspagina's: 1 ... 257 258 259 260 261 <<< 262 >>> 263 264 265 266 267 ... 388